Stúdiók/ Szobák

A Klára Villa apartmanházban légkondicionált kétágyas szobák, valamint stúdiószobák találhatók. Minden emeleten  a kétágyas szobákhoz és a stúdió szobához egy közös nappali tartozik, ahol igény esetén a reggelit is felszolgáljuk. 

A közös helyiségek színvilága emeletenként változó. Az első emeleten a víz és az egészség szimbolikus színe, a kék a meghatározó, míg a második emeleten a nyugalom, a harmónia és a természet színe, a zöld fogadja a pihenni vágyó vendégeket.

A kétágyas, légkondicionált, pótágyazható szobák fürdőszobásak, balkonosak, televízióval és bútor-széffel ellátottak. A konyha a közös nappaliban található.

A stúdiószoba egylégterű apartmant jelent. A csendes utcára néző, légkondicionált, balkonos, zuhanyzós és pótágyazható stúdiószobákban benne van a minikonyha, de a reggelit igény esetén itt is a közös nappaliban szolgáljuk fel. A stúdió szobák tartozéka színes televízió és bútor-széf.

Vendégeink részére házon belül ingyenes WIFI elérést biztosítunk. Vendégeink választhatnak önellátást, reggelis vagy félpanziós ellátást. A reggelit az emeleteken lévő társalgóban szolgáljuk fel, a félpanzió keretén belül pedig az ebédet vagy vacsorát az apartmanháztól 100 m-re lévő Kocsi Csárdában fogyaszthatják el.
Megosztás
KLÁRA VILLA - MagyarKLÁRA VILLA - NémetKLÁRA VILLA - AngolKLÁRA VILLA - Orosz